Nou projecte IMPULS


Arrel del COVID-19 i del confinament obligat, el nostre servei laboral va seguir en funcionament amb l'objectiu de mantenir l'atenció tant als usuaris participants del programa com amb les empreses vinculades a la nostra  entitat.

La modalitat de teletreball ens va obligar a modificar la nostra manera d'estar en contacte amb els usuaris, i va propiciar la necessitat de crear un espai amb contingut útil relacionat amb al cerca de  feina, de fàcil accés i gratuït.

Per aquest motiu va néixer IMPULS: TIPS DIGITALS PER L'ORIENTACIÓ LABORAL, un canal de Youtube amb vídeos de curta durada i format senzill on s'expliquen recursos, idees i es dóna informació  a l'espectador per adquirir nous coneixements o agafar idees que permeten millorar les seves opcions davant la cerca de feina. 

Tot i que l'objectiu és l'atenció a persones amb discapacitat, IMPULS pot esser un canal d'utilitat per a qualsevol tipus de persona que cerca feina ja que en molts casos el video resol dubtes freqüents de bona part de la població que busca feina. 

Preparar-se una entrevista de feina, organitzar-se per començar la cerca, tenir clar què és un CV i quin format ha de tenir, com fer una autocandidatura,. són alguns dels temes que podem trobar.


No dubtis a visitar-lo, subscriu-te per poder estar al dia de les noves publicacions i no dubtis en comentar-nos temes que t'interessaria que tractéssim!





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DOCUMENTACIÓ I TRÀMITS QUE NECESSITO SI TINC UN CERTIFICAT DE DISCAPACITAT I BUSCO FEINA

COL·LABORA. FES-TE SOCI